Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نادعلی، داوطلب انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران و عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس در واکنش به «برخی انتقادات نسبت به لیست نهایی شورای ائتلاف»، گفت: نمی‌توانیم قبل از اینکه نسخه جایگزینی داشته باشیم با بعضی از موارد مورد انتقاد در لیست، کل یک اتفاق را کنار بزنیم؛ لذا افراد به همه این لیست رای دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادعلی با اشاره به موفقیت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در انتخابات گذشته مجلس شورای اسلامی در کشور، بیان کرد: تلاش شورای ائتلاف مقدمه‌ای شد تا مجلسی که مقام معظم رهبری در روزهای اخیر تقدیر ویژه و کم نظیری از عملکرد آن داشته‌اند تشکیل شود و این یک افتخار است.

وی افزود: بنابراین این تجربه موفقی است که می‌توان به آن اعتماد کرد و بنده به عنوان داوطلب بدلیل همین تجربه به این سازوکار اعتماد دارم.

دوستان به همه لیست نیروهای انقلاب اسلامی رای دهند

کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر ادامه داد: البته هر کار تشکیلاتی جمعی ممکن است موارد مثبت و منفی و یا محاسن و معایبی داشته باشد و به طور صددرصد ادعا نداریم که بدون نقص هستیم اما نمی‌توانیم قبل از اینکه نسخه‌ جایگزینی داشته باشیم با بعضی از موارد ایراد، کل یک اتفاق را کنار بزنیم؛ لذا پیشنهاد می‌کنم که دوستان به همه لیست نیروهای انقلاب اسلامی رای دهند.

 نادعلی با تاکید بر سابقه دیرینه اعضای حاضر در لیست شورای ائتلاف در مدیریت شهری، افزود: تعداد قابل توجهی از افراد حاضر در لیست بیست یک نفره شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی دارای سابقه بیش از ده ساله در مدیریت شهری هستند و  تجربه‌های گرانقدری در اداره شهر دارند.

وی ادامه داد: بنده نیز فعالیتم را از بسیج دانشجویی آغاز کردم  و هم اکنون به لطف خداوند بیست سال سابقه مدیریت فرهنگی دارم که بخشی از آن در مدیریت شهری بوده است و اکنون پا به عرصه خدمت در شورای شهر گذاشته‌ام.

طی چهار سال گذشته وضعیت خدمت رسانی در شهر به حد تعطیلی رسیده است 

نادعلی با اشاره به اینکه مهمترین هدف، خدمت به خلق خداوند است و باید با این نگرش، تلاش حداکثری داشت، گفت: اگر چنین اعتقادی وجود نداشته باشد شهری مانند تهران که باید ام‌القرای جهان اسلام باشد رها می‌شود؛ همچنان که طی چهار سال گذشته وضعیت خدمت رسانی در شهر به حد تعطیلی رسیده است و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در کمیسیون مربوطه در شورا محدود به نام گذاری خیابان‌ها و معابر شهری شده است.

عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در انتخابات شورای شهر در واکنش به «انتقادات موجود نسبت به حضور نرجس سلیمانی در این لیست»، گفت:این موضوع اگر در زمان مناسب توسط افراد مناسب توضیح داده می‌شد، مشکل ایجاد نمی‌کرد؛ بالاخره خانم سلیمانی قصد انجام فعالیت اجتماعی را دارد و با این دید وارد عرصه شده است.

وی ادامه داد:خیلی از دوستان وی را به عنوان یک فرزند شهید مورد خطاب‌های بد و ناروا قرار دادند و به جهت تکریم شهید سلیمانی عزیز، متاسفانه دختر شهید را مورد بی احترامی قرار دادند.

آمدن دختر شهید سلیمانی با هدف انجام فعالیت اجتماعی است

نادعلی افزود: فرزند شهید سلیمانی نگاهش این است که خواسته پدرشان حضور نیافتن در ماجراهای سیاسی و کارهای اقتصادی است و آمدن وی با هدف انجام فعالیت‌های اجتماعی است و شورای شهر را یک جایگاه سیاسی نمی‌داند؛ لذا بر اساس تشخیص خود از یک حق مدنی استفاده کرد و ما نمی‌توانیم بگوییم چرا.

کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران درباره انتخاب شهردار آینده تهران، گفت:صحبت درباره انتخاب شهردار تهران کمی زود است و در حال حاضر می‌توان به ویژگی‌های شهردار تهران پرداخت.

شهردار آینده باید اهل تحول باشد

وی افزود: بعد از یک دوره کم رمق در اداره شهر تهران برای حل مسائل شهری حتما باید متناسب با نیاز شهر یک فردی را انتخاب کرد که اهل تحول باشد.

 نادعلی متذکر شد: شهرداری را باید  انتخاب کرد که رویکرد جوانانه داشته و متناسب با نگاه‌های سند گام دوم باشد و این ویژگی‌ها را باید در افراد مختلف جستجو کرد؛ سپس تلاش کنیم بهترین فردی که این فضا را می‌شناسد و در پیشبرد اهداف و نیازهای امروز تهران کارآمد است، روی کار بیاید.

عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر درباره «انتخابات ریاست جمهوری»، گفت: الحمدالله در این دوره موقعیت خوبی فراهم شده تا یک نقد خوب از اتفاقات هشت سال گذشته صورت گیرد و جریان انقلابی در این مورد محکم وارد صحنه شده است.

جریان انقلابی کارش را بلد است 

وی گفت: معتقدم جریان انقلابی کارش را بلد است و  فکر می‌کنم در این روزها اتفاقات جدیدی در راه باشد و از خداوند متعال می‌خواهیم که آنچه که به نفع ملت و کشور است رقم بخورد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: علیرضا نادعلی کاندید شورای شهر تهران انتخابات شورای شهر تهران شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ویژگی شهردار آینده تهران شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی لیست شورای ائتلاف جریان انقلابی شورای اسلامی اسلامی شهر ششمین دوره سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس

از زمان آغاز تبلیغات، جبهه‌ها و ائتلاف‌های مختلف در رقابت برای کسب 45 کرسی باقی مانده مجلس شورای اسلامی، فهرست‌ کاندیدای مورد حمایت خود را برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم اعلام کردند که در این گزارش به مرور آنها پرداخته‌ایم.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا، جبهه‌ها و ائتلاف‌های مختلف از جمله «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب»، «ایران متحد»، «شورای وحدت اصولگرایان»، «ائتلاف امنا»، «جبهه پایداری»، «شانا»، «جبهه ایران اسلامی»، «جبهه مردمی ایران قوی»، «خانه انقلاب»، «جمعیت جوانان»، «جامعه اسلامی مهندسین» فهرست کاندیدای مورد حمایت خود برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم را منتشر کرده‌اند.

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود. این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس دوازدهم است که در دور اول، نامزدهای آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.

انتخابات در ۲۲ حوزه انتخابیه و در ۱۵ استان برگزار می‌شود که در ۸ حوزه، تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با دعوت مردم و نیروهای جبهه انقلاب به حضور و مشارکت گسترده در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، لیست نهایی نامزدهای مورد حمایت خود در این مرحله از انتخابات را در حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور منتشر کرد.

ایران متحد

«ایران متحد» لیست ۵ نفره خود برای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس را منتشر کرد.

۱. ابوالفضل ظهره‌وند
۲. عطا بهرامی
۳. حسن خجسته باقرزاده
۴. علی‌اصغر پور محمدی
۵. سمیه گل‌پور چمرکوهی

شورای وحدت اصولگرایان

مسئول روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت، اظهار کرد: در فرایند انتخاب کاندیداها، تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند و فهرست مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران به ترتیب زیر است:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳- سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

ائتلاف امنا

دبیر شورای مرکزی ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (امنا) توضیح داد: با تصویب شورای مرکزی تمامی ۱۵ نامزد راه یافته فهرست ائتلاف به دور دوم، در این مرحله نیز در لیست امنا قرار دارند. همچنین با توجه به اینکه آقای مهدی شریفیان در اطلاعیه‌ای رسماً اعلام کرد که خود را متعهد به رویکردهای ائتلاف امنا در مجلس آینده می‌داند، با تصویب شورای مرکزی حضور وی به عنوان نفر شانزدهم فهرست امنا در دور دوم قطعی شد.

۱- سید نظام الدین موسوی
۲- احمد نادری
۳- ابراهیم عزیزی
۴-پ یمان فلسفی
۵- سمیه رفیعی
۶- ابوالفضل ظهره وند
۷- محمد سراج
۸- ابوالقاسم جراره
۹- زینب قیصری
۱۰- ریحانه اخلاقی
۱۱- صالح اسکندری
۱۲- سید مرتضی محمودی
۱۳- بیژن نوباوه وطن
۱۴- حسین صمصامی
۱۵- مجتبی رحماندوست
۱۶- مهدی شریفیان

جبهه پایداری و شانا

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی ضمن تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش کرد با در نظر گرفتن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم اقدام کند.

۱- علیرضا سلیمی
۲- غلامحسین رضوانی
۳- محمد سراج
۴- زهره سادات لاجوردی
۵- زهره طبیب‌زاده
۶- فاطمه قاسم پور
۷- مجتبی زارعی
۸- حسین صمصامی
۹- حسین نجابت
۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۱۱- علی اصغر پورمحمدی
۱۲- حسن خجسته باقرزاده
۱۳- مهدی شریفیان
۱۴- مهدی عسگری
۱۵- عبدالحسین روح الامینی
۱۶- سعید آجرلو

جبهه ایران اسلامی

اسامی کاندیداهای مورد حمایت این تشکل سیاسی که با شعار «مجلس رفاه ملی» منتشرشده به شرح زیر است:

۱. سیدنظام الدین موسوی
۲. احمد نادری
۳. ابولفضل ظهره‌وند
۴. پیمان فلسفی
۵. سمیه گل‌پور چمرکوهی
۶. عطاء بهرامی
۷. ابراهیم عزیزی
۸. محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۹. محمد سراج
۱۰. علی‌اصغر پورمحمدی
۱۱. مجتبی زارعی
۱۲. صالح اسکندری
۱۳. مجتبی رحماندوست
۱۴. ابوالقاسم جراره
۱۵. زینب قیصری

جبهه مردمی ایران قوی

همچنین اسامی کاندیداهای جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه انتخابیه به این شرح اعلام شد:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات:
۱. علیرضا سلیمی
۲. محمدحسین حسین زاده بحرینی
۳. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی
۴. زهره طبیب زاده نوری
۵. مجتبی رحماندوست
۶. ابراهیم عزیزی
۷. حسین صمصامی
۸. زهره سادات لاجوردی
۹. سید نظام الدین موسوی
۱۰. پیمان فلسفی
۱۱. ابوالقاسم جراره
۱۲. فاطمه قاسم پور
۱۳. سمیه رفیعی
۱۴. مجتبی زارعی
۱۵. محمد سراج
۱۶. سمیه گل پور

جمعیت جوانان انقلاب

دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی، با اشاره به برگزاری نشست مشترک برخی اعضای ستاد انتخابات این حزب با برخی راه یافتگان به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس با تاکید بر تأثیر مشارکت مردم در انتخابات به عنوان یکی از ابزارهای اصلاح امور و تقویت هرگونه تصمیمات بر سر رفع مشکلات جامعه از تعیین ۱۶ کاندید مورد حمایت این حزب در انتخابات دور دوم حوزه تهران خبرداد.

۱- علی طهرانی مقدم
۲- پیمان فلسفی
۳- سمیه گلپور
۴- مهدی شریفیان
۵- احمد نادری
۶- غلامحسین رضوانی
۷- علی اصغرپورمحمدی
۸- سیدنظام الدین موسوی
۹- مجتبی زارعی
۱۰- فاطمه قاسمپور
۱۱- علیرضا سلیمی
۱۲- ابوالقاسم جراره
۱۳- محمد سراج
۱۴- مرتضی محمودی
۱۵- حسن خجسته باقرزاده
۱۶- سمیه رفیعی

جامعه اسلامی مهندسین

جامعه اسلامی مهندسین با انتشار بیانیه‌ای ضمن انتشار فهرست کاندیداهای مورد حمایت خود در دور دوم انتخابات مجلس تاکید کرد: امید است با حضور پرشور واجدان شرایط در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، شاهد انتخاباتی پرشور و دشمن شکن باشیم.

اسامی به ترتیب بالاترین آرا مأخوذه در دور اول عبارتند از:

۱. احمد نادری
۲. سمیه رفیعی
۳. حسین نجابت
۴. عبدالحسین روح الامینی
۵. ابوالقاسم جراره
۶. زهره سادات لاجوردی
۷. علیرضا سلیمی
۸. صالح اسکندری
۹. محمدحسین حسین زاده بحرینی
۱۰. سمیه گلپور چمرکوهی
۱۱. علی اصغر پورمحمدی
۱۲. علی طهرانی مقدم
۱۳. سیدنظام الدین موسوی
۱۴. مجتبی رحماندوست
۱۵. مهدی شریفیان
۱۶. غلامحسین رضوانی

صبح ایران

لیست صبح ایران ۱۳ داوطلب مورد حمایت خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران را معرفی کرد.

۱- ابوالفضل ظهره‌وند
۲. عطا بهرامی
۳. علی تهرانی‌مقدم
۴. سمیه گلپور
۵. ابراهیم عزیزی
۶. بیژن نوباوه‌وطن
۷. احمد نادری
۸. زینب قیصری
۹. پیمان فلسفی
۱٠. سمیه رفیعی
۱۱. صالح اسکندری
۱۲. سیدمرتضی محمودی
۱۳. ابوالقاسم جراره

خانه انقلاب

اسامی کاندیداهای مورد حمایت «خانه انقلاب» به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

۱. علی تهرانی‌مقدم
۲. محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۳. مجتبی رحماندوست
۴. غلامحسین رضوانی
۵. سمیه رفیعی
۶. مجتبی زارعی
۷. محمد سراج
۸. علیرضا سلیمی
۹. زهره طبیب‌زاده نوری
۱۰. ابراهیم عزیزی
۱۱. پیمان فلسفی
۱۲. زینب قیصری
۱۳. سمیه گلپور
۱۴. زهره‌سادات لاجوردی
۱۵. سیدنظام‌الدین موسوی
۱۶. احمد نادری

مرحله دوم انتخابات مجلس روز جمعه بیست و یکم اردیبهشت، در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است. در این روش، به رأی‌دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود. کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزدها را ثبت می‌کنند.

کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است؛ بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱ می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند. تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب اخذ رأی انجام می‌گیرد.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است که مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان جویا شوند.

کد خبر 751899

دیگر خبرها

  • رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است