Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@15:25:57 GMT

تعامل شورای شهر تهران و دولت در حل مشکلات موثر است

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۶۱۰۱۹

تعامل شورای شهر تهران و دولت در حل مشکلات موثر است

به گزارش خبرگزاری مهر امیر ابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در برنامه‌ «صبح بخیر ایران» شبکه یک سیما درباره علل شکل‌گیری شوراها در انتخابات شورای شهر گفت: وقتی وارد پروسه انتخابات می‌شویم، طبیعی است که جریان‌های مختلف تلاش می‌کنند در این چرخه خود را نشان دهند، این اتفاق در مورد انتخابات شورای شهر تهران نیز افتاد و گروه‌های مختلفی وارد عرصه شدند، اما ائتلاف به لحاظ قدمت و سابقه باعث شد فرآیندی متفاوت را طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ائتلاف علاوه بر حزب، اقشار مختلف را دور هم جمع کردیم و نگاه به انتخابات شوراها برای ما فراتر از یک نگاه سیاسی بوده و هست.

وی افزود: بحث انتخابات شوراها از سایر انتخابات متفاوت است و باید با دید نگاه خدمتی به شوراها نگاه کرد. در انتخابات شوراها نگاه این بود افرادی باید دور میز تشخیص صلاحیت بنشینند که به نوعی از جنس مردم و البته دارای تجربه شهری هستند و فراتر از یک دسته سیاسی نگاه کنند چرا که این افراد در حوزه خدمت‌رسانی می‌توانند تصمیمات بهتری را بگیرند. لیست شورای ائتلاف در کلانشهر تهران از بین بیش ۶۰ لیست ساختگی و برخی جریانات سیاسی تابلودار توانست پیروز شود.

رسولی خاطرنشان کرد: در ائتلاف، شعار جوان‌گرایی دادیم و به آن عمل کردیم؛ همچنانکه بالای ۵۰ درصد افراد حاضر در لیست زیر ۴۵ سال هستند. ‌ علاوه بر این اکثرا دارای سوابق در حوزه شهری هستند. البته تلاش کردیم در این ترکیب زنان را در نظر بگیریم و اکنون ۴ نفر از بانوان در بین منتخبان حاضرند، همچنین یک روحانی در لیست حضور دارند تا بُعد فرهنگی و مذهبی رعایت شود. همچنین افرادی را در این لیست داریم که پیش از این شهردار منطقه یا معاون و مدیر شهری بودند و به خوبی با مشکلات شهری آگاهند. خدا را شاکریم که اقبال مردم باعث شد شورای شهری قوی انتخاب شود چراکه با چنین شورایی می‌توانیم شهردار قوی داشته باشیم.

رسولی با اشاره به روند انتخاب افراد برای حضور در لیست ائتلاف نیروهای انقلاب تصریح کرد: در انتخاب افراد لیست نیروهای انقلاب، مسئله‌های محوری شهر تهران را مدنظر قرار دادیم. در ابتدا ۳۰۰ کاندیدا برای حضور در لیست ائتلاف نیروهای انقلاب ثبت نام کردند و پس از بررسی سوابق و رأی‌گیری داخلی که ۹۲ هزار نفر در این انتخابات شرکت کردند، تعداد کاندیداها از ۳۰۰ نفر به ۸۴ نفر رسید و بعد از آنها مصاحبه صورت گرفت.

وی ادامه داد: اینکه لیستی در کلانشهری چون تهران با اقبال مردم مواجه می‌شود، دلایل منطقی دارد. در حال حاضر فردی را در شورا داریم که پیش از این معاون حمل و نقل بوده، ۱۲ سال با حوزه حمل و نقل آشنا است، حضور چنین افرادی می‌تواند در حل مشکلات فعلی شهر تهران موثر باشد.

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در رابطه با راهکارهای حل مشکلات شهری خاطرنشان کرد: کار شهرداری تهران، تعاملی است، اگر شهرداری بتواند با دولت تعامل کند، کار پیش می‌رود. در حال حاضر ترکیب دولت و شورای جدید به صورتی است که در تعامل هستند، ما دوره‌هایی را داشتیم که شهردار را در هیئت دولت راه ندادند و مشکلات سیاسی به حوزه شهری تسری پیدا کرد و مشکل آفرین شد. اما دولت و شورای جدید می‌توانند با تعامل مشکلات را حل کنند و در این میان افراد از این طریق در کنار هم قرار گرفتند و می‌توانند آثار بسیار مثبتی بر روی حل مشکلات شهری بر جای بگذارند.

رسولی در مورد انتخاب شهردار آینده تهران، اظهار کرد: صحبت‌های صورت گرفته در مورد شهردار آینده گمانه‌زنی‌ها رسانه‌ای است، ما ائتلاف هستیم و حق اعضای شورای شهر است که شهردار را انتخاب کنند. شهردار باید بتواند برنامه‌ای برای حل مسائلی نظیر آلودگی، ترافیک و معضلات شهری بدهد.

وی تصریح کرد: برای شهردار آینده گزینه‌هایی معرفی شدند که در حال بررسی هستند و براساس برنامه‌ای که شهردار می‌دهد کار، جلو می‌رود. جدای از شعارها، اعضای شورا باید بتوانند در امید مردم اثرگذار و اثربخش باشند. در حال حاضر هم در حوزه فنی و هم غیرفنی و فرهنگی افراد حضور دارند، به این دلیل است که بتوانند در حوزه شهری امید در مردم به وجود بیاورند و روحیه آنها راعلی‌رغم شرایط اقتصادی سخت تقویت کنند.

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب درباره ضمانت‌های تحقق شعارها یادآور شد: ائتلاف نیروهای انقلاب مورد اقبال مردم قرار گرفت، افراد حاضر در این لیست هم باید پاسخگوی مردم باشند و هم ائتلاف آنها را رصد می‌کند و در پایان دوره، کارنامه آنان مورد ارزیابی قرارخواهدگرفت.

رسولی در پایان گفت: امیدوارم روزهای خوش خدمت‌رسانی به مردم تهران با شورای شهر جدید و شهردار کارآمد تکرار شود.

کد خبر 5244669

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه صبح بخیر ایران کلانشهر تهران امیر ابراهیم رسولی شورای شهر تهران انتخابات 1400 سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی صحن مجلس حادثه واژگونی اتوبوس محمد باقر قالیباف هیئت دولت دولت سیزدهم آیت الله خامنه ای جمهوری اسلامی ایران حجت الاسلام حسن روحانی سازمان انرژی اتمی سعید خطیب زاده وزارت امور خارجه ائتلاف نیروهای انقلاب شهر تهران حل مشکلات شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۱۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس

از زمان آغاز تبلیغات، جبهه‌ها و ائتلاف‌های مختلف در رقابت برای کسب 45 کرسی باقی مانده مجلس شورای اسلامی، فهرست‌ کاندیدای مورد حمایت خود را برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم اعلام کردند که در این گزارش به مرور آنها پرداخته‌ایم.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا، جبهه‌ها و ائتلاف‌های مختلف از جمله «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب»، «ایران متحد»، «شورای وحدت اصولگرایان»، «ائتلاف امنا»، «جبهه پایداری»، «شانا»، «جبهه ایران اسلامی»، «جبهه مردمی ایران قوی»، «خانه انقلاب»، «جمعیت جوانان»، «جامعه اسلامی مهندسین» فهرست کاندیدای مورد حمایت خود برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم را منتشر کرده‌اند.

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود. این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس دوازدهم است که در دور اول، نامزدهای آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.

انتخابات در ۲۲ حوزه انتخابیه و در ۱۵ استان برگزار می‌شود که در ۸ حوزه، تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با دعوت مردم و نیروهای جبهه انقلاب به حضور و مشارکت گسترده در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، لیست نهایی نامزدهای مورد حمایت خود در این مرحله از انتخابات را در حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور منتشر کرد.

ایران متحد

«ایران متحد» لیست ۵ نفره خود برای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس را منتشر کرد.

۱. ابوالفضل ظهره‌وند
۲. عطا بهرامی
۳. حسن خجسته باقرزاده
۴. علی‌اصغر پور محمدی
۵. سمیه گل‌پور چمرکوهی

شورای وحدت اصولگرایان

مسئول روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت، اظهار کرد: در فرایند انتخاب کاندیداها، تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند و فهرست مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران به ترتیب زیر است:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳- سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

ائتلاف امنا

دبیر شورای مرکزی ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (امنا) توضیح داد: با تصویب شورای مرکزی تمامی ۱۵ نامزد راه یافته فهرست ائتلاف به دور دوم، در این مرحله نیز در لیست امنا قرار دارند. همچنین با توجه به اینکه آقای مهدی شریفیان در اطلاعیه‌ای رسماً اعلام کرد که خود را متعهد به رویکردهای ائتلاف امنا در مجلس آینده می‌داند، با تصویب شورای مرکزی حضور وی به عنوان نفر شانزدهم فهرست امنا در دور دوم قطعی شد.

۱- سید نظام الدین موسوی
۲- احمد نادری
۳- ابراهیم عزیزی
۴-پ یمان فلسفی
۵- سمیه رفیعی
۶- ابوالفضل ظهره وند
۷- محمد سراج
۸- ابوالقاسم جراره
۹- زینب قیصری
۱۰- ریحانه اخلاقی
۱۱- صالح اسکندری
۱۲- سید مرتضی محمودی
۱۳- بیژن نوباوه وطن
۱۴- حسین صمصامی
۱۵- مجتبی رحماندوست
۱۶- مهدی شریفیان

جبهه پایداری و شانا

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی ضمن تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش کرد با در نظر گرفتن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم اقدام کند.

۱- علیرضا سلیمی
۲- غلامحسین رضوانی
۳- محمد سراج
۴- زهره سادات لاجوردی
۵- زهره طبیب‌زاده
۶- فاطمه قاسم پور
۷- مجتبی زارعی
۸- حسین صمصامی
۹- حسین نجابت
۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۱۱- علی اصغر پورمحمدی
۱۲- حسن خجسته باقرزاده
۱۳- مهدی شریفیان
۱۴- مهدی عسگری
۱۵- عبدالحسین روح الامینی
۱۶- سعید آجرلو

جبهه ایران اسلامی

اسامی کاندیداهای مورد حمایت این تشکل سیاسی که با شعار «مجلس رفاه ملی» منتشرشده به شرح زیر است:

۱. سیدنظام الدین موسوی
۲. احمد نادری
۳. ابولفضل ظهره‌وند
۴. پیمان فلسفی
۵. سمیه گل‌پور چمرکوهی
۶. عطاء بهرامی
۷. ابراهیم عزیزی
۸. محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۹. محمد سراج
۱۰. علی‌اصغر پورمحمدی
۱۱. مجتبی زارعی
۱۲. صالح اسکندری
۱۳. مجتبی رحماندوست
۱۴. ابوالقاسم جراره
۱۵. زینب قیصری

جبهه مردمی ایران قوی

همچنین اسامی کاندیداهای جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه انتخابیه به این شرح اعلام شد:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات:
۱. علیرضا سلیمی
۲. محمدحسین حسین زاده بحرینی
۳. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی
۴. زهره طبیب زاده نوری
۵. مجتبی رحماندوست
۶. ابراهیم عزیزی
۷. حسین صمصامی
۸. زهره سادات لاجوردی
۹. سید نظام الدین موسوی
۱۰. پیمان فلسفی
۱۱. ابوالقاسم جراره
۱۲. فاطمه قاسم پور
۱۳. سمیه رفیعی
۱۴. مجتبی زارعی
۱۵. محمد سراج
۱۶. سمیه گل پور

جمعیت جوانان انقلاب

دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی، با اشاره به برگزاری نشست مشترک برخی اعضای ستاد انتخابات این حزب با برخی راه یافتگان به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس با تاکید بر تأثیر مشارکت مردم در انتخابات به عنوان یکی از ابزارهای اصلاح امور و تقویت هرگونه تصمیمات بر سر رفع مشکلات جامعه از تعیین ۱۶ کاندید مورد حمایت این حزب در انتخابات دور دوم حوزه تهران خبرداد.

۱- علی طهرانی مقدم
۲- پیمان فلسفی
۳- سمیه گلپور
۴- مهدی شریفیان
۵- احمد نادری
۶- غلامحسین رضوانی
۷- علی اصغرپورمحمدی
۸- سیدنظام الدین موسوی
۹- مجتبی زارعی
۱۰- فاطمه قاسمپور
۱۱- علیرضا سلیمی
۱۲- ابوالقاسم جراره
۱۳- محمد سراج
۱۴- مرتضی محمودی
۱۵- حسن خجسته باقرزاده
۱۶- سمیه رفیعی

جامعه اسلامی مهندسین

جامعه اسلامی مهندسین با انتشار بیانیه‌ای ضمن انتشار فهرست کاندیداهای مورد حمایت خود در دور دوم انتخابات مجلس تاکید کرد: امید است با حضور پرشور واجدان شرایط در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، شاهد انتخاباتی پرشور و دشمن شکن باشیم.

اسامی به ترتیب بالاترین آرا مأخوذه در دور اول عبارتند از:

۱. احمد نادری
۲. سمیه رفیعی
۳. حسین نجابت
۴. عبدالحسین روح الامینی
۵. ابوالقاسم جراره
۶. زهره سادات لاجوردی
۷. علیرضا سلیمی
۸. صالح اسکندری
۹. محمدحسین حسین زاده بحرینی
۱۰. سمیه گلپور چمرکوهی
۱۱. علی اصغر پورمحمدی
۱۲. علی طهرانی مقدم
۱۳. سیدنظام الدین موسوی
۱۴. مجتبی رحماندوست
۱۵. مهدی شریفیان
۱۶. غلامحسین رضوانی

صبح ایران

لیست صبح ایران ۱۳ داوطلب مورد حمایت خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران را معرفی کرد.

۱- ابوالفضل ظهره‌وند
۲. عطا بهرامی
۳. علی تهرانی‌مقدم
۴. سمیه گلپور
۵. ابراهیم عزیزی
۶. بیژن نوباوه‌وطن
۷. احمد نادری
۸. زینب قیصری
۹. پیمان فلسفی
۱٠. سمیه رفیعی
۱۱. صالح اسکندری
۱۲. سیدمرتضی محمودی
۱۳. ابوالقاسم جراره

خانه انقلاب

اسامی کاندیداهای مورد حمایت «خانه انقلاب» به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

۱. علی تهرانی‌مقدم
۲. محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۳. مجتبی رحماندوست
۴. غلامحسین رضوانی
۵. سمیه رفیعی
۶. مجتبی زارعی
۷. محمد سراج
۸. علیرضا سلیمی
۹. زهره طبیب‌زاده نوری
۱۰. ابراهیم عزیزی
۱۱. پیمان فلسفی
۱۲. زینب قیصری
۱۳. سمیه گلپور
۱۴. زهره‌سادات لاجوردی
۱۵. سیدنظام‌الدین موسوی
۱۶. احمد نادری

مرحله دوم انتخابات مجلس روز جمعه بیست و یکم اردیبهشت، در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است. در این روش، به رأی‌دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود. کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزدها را ثبت می‌کنند.

کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است؛ بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱ می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند. تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب اخذ رأی انجام می‌گیرد.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است که مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان جویا شوند.

کد خبر 751899

دیگر خبرها

  • رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • ۲۰ ساعت تا پایان تبلیغات/لیست‌ها پشت خط ماراتن ۲۱ اردیبهشت
  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند